Facts About پمپ پلیمری Revealed

تمام حقوق علامت تجاری جهان آب برای گروه صنعتی آیریک محفوظ است. هرگونه کپی برداری شرعا حرام و قانونا تحت پیگرد قرار میگیرد.

از این رو اجزای پمپ پلیمری از جنس انواع پلیمرها ساخته می شود. این که پمپ اسید شویی صنعتی باشد یا این که یک پمپ اسید سولفوریک یا پمپ پلیمری کلروفریک می تواند در جنس پمپ تاثیرگذار باشد.

مقایسه نرم‌ افزار crm اورست با دیگر نسخه‌ های موجود در بازار

طبیعتا ولتاژ اتصالی و مشخصات ابعادی و وزنی پمپ ها نیز از موارد دیگری هستند که مد نظر قرار می گیرند.

این سری از پمپ های بهمن خودمکش بوده با مخزن نصب شده در ورودی پمپ و بدون نیاز به هواگیری سیال را مکش کرده و به سمت خروجی هدایت می کند.

این پمپ‌ها از قیمت مناسبی برخوردارند و نصب و جابجایی آنها نیز کار ساده‌ای است.

پمپ‌های اسید چه نوع سیالات و مواد شیمیایی را منتقل می‌کنند و در کدام صنایع کاربرد دارند؟

دلیل استفاده نیز این بوده که این گزینه‌ها می‌توانند زمانی که فشار بسیار بالا است، آب‌بندی ویژه و ایده‌آلی را ایجاد کنند.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

از آنجایی که پمپ‌های پلیمری برای انتقال و پمپاژ مواد خورنده و اسیدی که معمولاً خطرناک هستند، استفاده می‌شود حتماً باید در انتخاب آنها دقت بالایی داشت و پارامترها more info و نکات مختلفی را در نظر گرفت.

تا اینجای با انواع پمپ های پلیمری آشنا شدیم و دانستیم که به طور کلی کارکرد و مزایای پمپ اسید شور چیست. بر اساس این مزایا و کاربردها می توانیم این گونه بگوییم که پمپ ضد اسید جزء جدایی ناپذیر صنعت و تولید محسوب می شود و در هر بخش صنعتی می توان نشانه هایی از این پمپ ها پیدا کرد.

پمپ‌های اسید با استفاده از مواد مناسب و ساختار خاص، در انتقال مواد شیمیایی خطرناک و اسیدی کمک می‌کنند. این پمپ‌ها از موادی مانند پلیمر یا تفلون ساخته می‌شوند که مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند و به عنوان یک واسطه موثر برای جابجایی مواد خطرناک شیمیایی استفاده می‌شوند.

در مورد استفاده از سیل مکانیکی وایتون در پمپ اسید، لازم است توجه داشته باشید که اسیدها می‌توانند به سیل‌های مکانیکی صدمه وارد کنند و باعث ترک خوردگی یا نشتی شوند.

دیافراگم: اکثر پمپ های شیمیایی از نوع سانتریفیوژ بوده اما در شرایط خاص از پمپ های دیافراگمی نیز استفاده می­شود. دیافراگم جهت انتقال مایعات اسیدی، قلیایی، روغن یا هوا با فشار بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Facts About پمپ پلیمری Revealed”

Leave a Reply

Gravatar